Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik?

Deze drie vragen staan centraal tijdens loopbaanbegeleiding. Maar wat als je niet meteen het antwoord vindt? Wat als dit precies de vragen zijn waarmee je worstelt?

De TMA helpt je om op korte termijn concrete antwoorden te krijgen.

De TMA-vragenlijst is een online tool die na het beantwoorden van 312 stellingen een duidelijk inzicht geeft in jouw talenten en competenties. Ze is wetenschappelijk onderbouwd, legt de nadruk op een positieve benadering, en de rapporten die je na het invullen van deze vragenlijst krijgt, zijn in klare taal geschreven.

 

De TMA brengt 22 drijfveren, 44 talenten en 53 competenties in kaart. Deze worden ondergebracht in 6 categorieën die relevant zijn voor je functioneren op het werk en in je privéleven.

In het TMA-rapport, dat ik uitgebreid met jou besprek, leer je dan ook meer over je favoriete leerstijl, je ideale werkomgeving, je voorkeur in managementstijl en welke communicatiestijl het beste voor jou werkt.

Je krijgt inzicht in je sterke en zwakke punten en advies over hoe je verder kunt ontwikkelen en groeien. Ontwikkel jouw talenten, niet je valkuilen!

De TMA is ook een zelfsturingstool voor zij die hun ontwikkeling graag zelf in handen houden. Ze wordt gebruikt in loopbaanbegeleiding met en zonder VDAB-loopbaancheques.

Contacteer me gerust als je nog vragen over de TMA hebt.

×