Klaar om je balans opnieuw te vinden?

 

Hoe zou het zijn om je niet meer pompaf te voelen en niet langer te moeten klagen en zagen in je vrije tijd? Stel je voor dat je neutraal – of zelfs goedgezind – naar het werk kan gaan, frustraties makkelijker kan omdenken en een helder perspectief hebt op wat jij wil én wat haalbaar is?

 

Als coachingpraktijk richt Motio zich op het herstellen van een gezonde balans, zowel persoonlijk als professioneel. Je bent zoveel uren van je leven aan het werk: het is écht de moeite waard om te onderzoeken hoe jij er maximaal energie en voldoening uit kan halen. Zéker wanneer je – onbewust – overtuigd bent van het feit dat jij dit onmogelijk nog kan bereiken.

Het doel is jou opnieuw in beweging te brengen door samen te sleutelen aan een concreet en realiseerbaar plan. Hiervoor worden jouw talenten en dromen, maar ook je blokkades, begrenzende overtuigingen en stressfactoren grondig onder de loep genomen.

Ina, de vrouw achter Motio, helpt je inzien wat wel en niet goed loopt, en hoe je een mooi evenwicht kan vinden. Je leert uitstelgedrag omzetten in actie en ruilt stress onderweg in voor meer veerkracht en zelfzekerheid.

×