Motio – opnieuw in beweging

Motio staat voor beweging. Samen nemen we jouw situatie en jouw probleem onder de loep.

Mijn doel is het om jou terug in beweging te krijgen. Soms moet je leren meer in te zetten op je sterke punten, soms heb je nood aan het verwerken van een gebeurtenis in jouw leven.

We gaan samen op zoek naar hoe we jouw energiebronnen naar de juiste drukpunten kunnen verplaatsen.


Ik laat je zien dat elke levensfase niet meer dan een fase is, en dat ergens in vast zitten niet meer dan een tijdelijke situatie is.

Je bent misschien al een tijd niet meer gelukkig en vindt niet de moed of de energie om te blijven vechten. Motio begeleid je persoonlijk volgens jouw problematiek, met als doel om jou terug voldoening en energie uit elke dag te leren halen. We zetten uitstelgedrag om in actie, we ruilen stress in voor zelfzekerheid en zorgen er samen voor dat je weer energie krijgt.

Wat krijg je van mij?

Ik werkt niet volgens een standaard frame, maar zoekt samen met jou naar een begeleidingstraject op maat van jouw noden en wensen. We zorgen samen dat je jezelf opnieuw leert kennen en dat je weer voldoende veerkracht krijgt om er terug tegenaan te gaan.

 

Als ervaren en gecertificeerde coach kies ik de methode die het best bij je past, en zorg wel altijd voor een praktijkgerichte aanpak.

• Motio Coaching helpt je te ontdekken wat je echt wilt bereiken in het leven. Je ontplooit al je dromen en kunt je twijfels loslaten door mijn coaching als je klankbord te gebruiken.

• Motio Coaching geeft je de juiste inspiratie om te beseffen wat je doelen zijn en deze te verwezenlijken. Door mijn steun kun je een strategie en een actieplan opstellen.

• Motio Coaching is een spiegel, die je de beperkingen in je manier van denken en gedrag toont. Je maakt schoon schip met je beperkende overtuigingen en opent nieuwe manieren om je persoonlijke en professionele doelen te bereiken.

• Motio Coaching is de kunst mensen meer succes te laten beleven.

• Motio Coaching vindt plaats in een veilige sfeer en concentreert zich volledig op je wensen en ambities. Privacy en vertrouwelijkheid zijn vanzelfsprekend.

×