WingWave - de methode

Bilaterale stimulatie van de hersenen

Onder normale omstandigheden worden stressvolle gebeurtenissen tijdens de slaap verwerkt (de REM-fase). Maar tijdens momenten van intense stress werken beide hersenhelften niet langer optimaal samen. De stroom in de verwerking van ervaringen en emoties wordt verstoord en emoties lopen vast.

 

Wingwave grijpt hierin en simuleert een REM-fase terwijl je wakker bent. Deze interventie laat de hersenhelften op een gecoördineerde manier samenwerken. De eerder vastgelopen emoties beginnen opnieuw te bewegen.

De mentale blokkade, veroorzaakt door extreme stress, verdwijnt.

Spierreactie test

Zij, die na een emotionele fase in het leven aan een stress-gerelateerde ziekte, zoals migraine of pijn in de maag, lijden, weten dat ons lichaam op stress reageert. Maar ook een kleine inspanning veroorzaakt door uitspraken, doet onze spieren verzwakken.

We gebruiken dit feit en zoeken met een spiertest het exacte startpunt voor een effectieve coaching.

NLP (= Neuro linguistic programming)

NLP combineert elementen van de meest succesvolle psychotherapieën en kan gezien worden als een handleiding voor onze interne gedachten, overtuigingen, ideeën en externe communicatie. Bepaalde elementen van NLP zijn geïntegreerd in wingwave coaching, om de mentale begeleiding te versterken.

Wil je het zelf al eens proberen? 

Ik stuur je met plezier mijn e-boekje met een handige leidraad.

×